
O mně
Lukáš Neckář
- věk 40 let
- praxe 20 let
- 17 let praxe se sushi
- 2 roky vlastní značka ColorSushi
- 10 let působím v největší škole vaření v Česku, kde vedu kurzy vaření v asijské linii. www.chefparade.cz
Jsem kuchař s mnohaletou praxi v luxusních hotelích v Praze. Pobýval jsem dva roky na stáži ve Francii.
Dále nabízím lekce vaření a catering přímo na firemních, rodinných i společenských akcích, svatbách a párty. Jsem schopen zajistit vše včetně inventáře.
Můžete mě potkat i jako součást velkých cateringů na společenských akcích, kde se věnuji výhradně sushi a asijským kuchyním.
Na vysoké úrovni provádím cooking show a live cooking včetně dramaturgie, školím profesionální kuchaře na gastro show. Mohli jste mě vidět také v TV Nova, kde jsem představoval ColorSushi.
Jsem tváří asijské kuchyně – největšího on-line obchodu na potraviny www.rohlik.cz,www.blog.rohlik.cz
Spolupracuji s Albertem, Bonduelle, vystupuji na největších food festivalech, žiji svojí prací, kterou miluji. 🙂
SUSHI SE VĚNUJI OD ROKU 2002
Vlastní projekt
COLOR SUSHI BY LUKÁŠ NECKÁŘ
www.instagram.com/lukasneckar
www.facebook.com/colorsushi.cz
Klasické sushi doplněné o barvy rýže a široká nabídka sushi zeleniny.
RŮŽOVÁ BARVA – ČERVENÁ ŘEPA, ŽLUTÁ BARVA. – KARI PASTA
Marinovaná dýně Hokaido, ředkev nebo Wakame s barevnou rýží doplněnou o japonskou sojovou omáčku a nakládaný zázvos s wasabi chutnají všem.
S Color Sushi (barevné sushi) jsem se dostal v roce 2019 do TOP 10 FOOD PARADE.
Specializace
Sushi a asijské kuchyně – japonskou, vietnamskou, thajskou, čínskou, malajskou a kambodžskou kuchyni.
čím se liším
Lektorské dovednosti a mnohaleté zkušenosti ve škole vaření, jsem přátelský, trpělivý a dokáži zaujmout.
Cooking show a live cooking včetně dramaturgie, školím profesionální kuchaře kuchaře na gastro show.
Rád pracuji s dětmi – dětské školy vaření a oslavy. Domluvím se francouzsky.
Služby
Pro firmy i domácnosti, společenské akce, eventy, festivaly.
Nabízím lekce a kurzy vaření sushi a asijských kuchyní s přímou účastí zákazníků nebo ukázkový kurz vaření do 50 osob u zákazníka. Lidé si po kurzu odnesou vyrobené sushi domů v ekologických obalech, navíc obdrží všechny naučené receptury.
Často pracuji s dětmi a zajišťuji dětské školy vaření, narozeninové oslavy a dětské párty.
Dále nabízí catering do 50 osob do firem, domácností a soukromé akce, párty na klíč.
Zajistím catering včetně inventáře v ekologických bio obalech, které jsou rozložitelné v přírodě.
Spolupráce s médii:
TV NOVA – Snídaně s NOVOU
Regionální TV – např. Karlovy Vary
Časopisy Blesk
Noviny Mladá fronta dnes
Časopis Gurmet
Časopis FOOD
Účastnil se projektu pro děti – zdravé stravování „Food revolution day“
Reference:
Škola vaření Chefparade – mnoholetá lektorská praxe
Sushi v Dushi
Ambiente,
Hotel Intercontinental Praha
Sushi Time
Služby pro Hotely Vienna House
Restaurace SOHO
Hotely OREA

Revue
Pojďme spolu vařit
Vzhledem k situaci, která nám nedovolovala potkat se osobně a dělat to, co nás těší nejvíce – vařit s vámi, jsme se rozhodli, že zkusíme udělat kurz online – NAŽIVO! 🙂 Jak to v březnu 2020 dopadlo, posuďte sami. 🙂
KDE? Tady na tom odkazu – youtube.com
CENA: 0,- Kč
ČAS: 2 – 2,5 hod
Tom Yum polévka s krevetami
Pad Thai nudle s kuřecím masem
3 druhy asijských dipů – Nước chấm I., II. a III.
Pro 2 osoby budete potřebovat:
Tom Yum polévka s krevetami:
• 100 g krevet
• 1 PL pasty Tom Yum
• olej
• 2× 225 ml zeleninového vývaru
• 2 čerstvé chilli papričky
• 1 cibule
• 100 g rajčat
• 100 g žampionů
• 1/2 svazku koriandru
• šťáva z jedné limetky
• 1 polévkové lžíce cukru
• 2 polévkové lžíce rybí omáčky
Asijské dipy k masu:
Nước chấm I.
60 ml rybí omáčka (squid fish sauce)
60 ml čerstvá limetková šťáva
40 ml vody
40 g cukr krupice (lze použít i med)
10 g červené malé chili
8 g česnek (2 stroužky)
Nước chấm II.
• 1 díl cukru
• 1 díl rýžového octa
• 1 díl rybí omáčky
• 2 a více dílů vody
• mrkev a la vichy
• 2 stroužky česneku najemno
• 1 ks čili papričky bez jadřinců
Nước chấm III.
• 1 lžička cukru
• 2 lžičky vlažné vody
• 4 lžičky vinného octa
• 3 stroužky česneku
• 1 chilli paprička
Pad Thai:
• 1 balení rýžových nudlí
• 250 g kuřecího masa
• 1 svazek jarní cibulky
• 1/2 pórku
• slunečnicový olej
• tamarindová omáčka
• 2 vejce
• 1 červená cibule
• 1 mrkev
• 1 polévková lžíce cukru
• 2 polévkové lžíce světlé sójové omáčky
• 2 polévkové lžíce rybí omáčky
• 3 stroužky česneku
• zázvor ve stejném množství jako česnek
• 1 polévková lžíce tamarindové pasty
• 1 limetka
Na posyp:
• 25 g arašídů
• 25 g smažené cibule
• koriandr na ozdobu
• sójové klíčky