O mně

Lukáš Neckář

  • věk 40 let
  • praxe 20 let
  • 17 let praxe se sushi
  • 2 roky vlastní značka ColorSushi
  • 10 let působím v největší škole vaření v Česku, kde vedu kurzy vaření v asijské linii. www.chefparade.cz

Jsem kuchař s mnohaletou praxi v luxusních hotelích v Praze. Pobýval jsem dva roky na stáži ve Francii.

Dále nabízím lekce vaření a catering přímo na firemních, rodinných i společenských akcích, svatbách a párty. Jsem schopen zajistit vše včetně inventáře.

Můžete mě potkat i jako součást velkých cateringů na společenských akcích, kde se věnuji výhradně sushi a asijským kuchyním.

Na vysoké úrovni provádím cooking show a live cooking včetně dramaturgie, školím profesionální kuchaře na gastro show. Mohli jste mě vidět také v TV Nova, kde jsem představoval ColorSushi. 

Jsem tváří asijské kuchyně – největšího on-line obchodu na potraviny www.rohlik.cz,www.blog.rohlik.cz 

Spolupracuji s Albertem, Bonduelle, vystupuji na největších food festivalech, žiji svojí prací, kterou miluji. 🙂

 

SUSHI SE VĚNUJI OD ROKU 2002

Vlastní projekt

 

COLOR SUSHI BY LUKÁŠ NECKÁŘ

www.instagram.com/lukasneckar
www.facebook.com/colorsushi.cz

Klasické sushi doplněné o barvy rýže a široká nabídka sushi zeleniny.

RŮŽOVÁ BARVA – ČERVENÁ ŘEPA, ŽLUTÁ BARVA. – KARI PASTA

Marinovaná dýně Hokaido, ředkev nebo Wakame s barevnou rýží doplněnou o japonskou sojovou omáčku a nakládaný zázvos s wasabi chutnají všem.

S Color Sushi (barevné sushi) jsem se dostal v roce 2019 do TOP 10 FOOD PARADE.

Specializace

Sushi a asijské kuchyně – japonskou, vietnamskou, thajskou, čínskou, malajskou a kambodžskou kuchyni.

čím se liším

Lektorské dovednosti a mnohaleté zkušenosti ve škole vaření, jsem přátelský, trpělivý a dokáži zaujmout. 

Cooking show a live cooking včetně dramaturgie, školím profesionální kuchaře kuchaře na gastro show.

Rád pracuji s dětmi – dětské školy vaření a oslavy. Domluvím se francouzsky.

Služby

Pro firmy i domácnosti, společenské akce, eventy, festivaly.

Nabízím lekce a kurzy vaření sushi a asijských kuchyní s přímou účastí zákazníků nebo ukázkový kurz vaření do 50 osob u zákazníka. Lidé si po kurzu odnesou vyrobené sushi domů v ekologických obalech, navíc obdrží všechny naučené receptury.

Často pracuji s dětmi a zajišťuji dětské školy vaření, narozeninové oslavy a dětské párty.
Dále nabízí catering do 50 osob do firem, domácností a soukromé akce, párty na klíč.

Zajistím catering včetně inventáře v ekologických bio obalech, které jsou rozložitelné v přírodě.

Spolupráce s médii:

TV NOVA – Snídaně s NOVOU
Regionální TV – např. Karlovy Vary
Časopisy Blesk
Noviny Mladá fronta dnes
Časopis Gurmet
Časopis FOOD
Účastnil se projektu pro děti – zdravé stravování „Food revolution day“

 

Reference:

Škola vaření Chefparade – mnoholetá lektorská praxe
Sushi v Dushi
Ambiente,
Hotel Intercontinental Praha
Sushi Time
Služby pro Hotely Vienna House
Restaurace SOHO
Hotely OREA

 Revue

Pojďme spolu vařit

Vzhledem k situaci, která nám nedovolovala  potkat se osobně a dělat to, co nás těší nejvíce – vařit s vámi, jsme se rozhodli, že zkusíme udělat kurz online – NAŽIVO! 🙂 Jak to v březnu 2020 dopadlo, posuďte sami. 🙂

KDE?     Tady na tom odkazu – youtube.com

CENA:   0,- Kč

ČAS:       2 – 2,5 hod

 

Co budete vařit:

Tom Yum polévka s krevetami

Pad Thai nudle s kuřecím masem

3 druhy asijských dipů – Nước chấm I., II. a III.

 

Pro 2 osoby budete potřebovat:

Tom Yum polévka s krevetami:
• 100 g krevet
• 1 PL pasty Tom Yum
• olej
• 2× 225 ml zeleninového vývaru
• 2 čerstvé chilli papričky
• 1 cibule
• 100 g rajčat
• 100 g žampionů
• 1/2 svazku koriandru
šťáva z jedné limetky
• 1 polévkové lžíce cukru
• 2 polévkové lžíce rybí omáčky

Asijské dipy k masu:
Nước chấm I.
60 ml rybí omáčka (squid fish sauce)
60 ml čerstvá limetková šťáva
40 ml vody
40 g cukr krupice (lze použít i med)
10 g červené malé chili
8 g česnek (2 stroužky)

Nước chấm II.
• 1 díl cukru
• 1 díl rýžového octa
• 1 díl rybí omáčky
• 2 a více dílů vody
• mrkev a la vichy
2 stroužky česneku najemno
• 1 ks čili papričky bez jadřinců

Nước chấm III.
• 1 lžička cukru
• 2 lžičky vlažné vody
• 4 lžičky vinného octa
• 3 stroužky česneku
• 1 chilli paprička

Pad Thai:
• 1 balení rýžových nudlí
• 250 g kuřecího masa
• 1 svazek jarní cibulky
• 1/2 pórku
• slunečnicový olej
• tamarindová omáčka
• 2 vejce
• 1 červená cibule
• 1 mrkev
• 1 polévková lžíce cukru
• 2 polévkové lžíce světlé sójové omáčky
• 2 polévkové lžíce rybí omáčky
• 3 stroužky česneku
• zázvor ve stejném množství jako česnek
• 1 polévková lžíce tamarindové pasty
• 1 limetka

Na posyp:
• 25 g arašídů
• 25 g smažené cibule
• koriandr na ozdobu
• sójové klíčky